Våra tjänster

Vi erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör måleri och vi åtar oss uppdrag - stora som små - över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och BRF:er med målerier både exteriört och interiört.

Oavsett vilket uppdrag du anlitar oss för så kan du räkna med en samarbetspartner som sätter dig, dina behov, önskemål och krav i centrum. Vi levererar alltid fackmannamässigt utförda jobb till rimliga priser.

Här nedan följer ett axplock av vad du kan anlita oss för: 

Interiörmålning 

Vi kan hjälpa dig att måla allt från väggar vidare till tak och golv. Vi sätter stort fokus på grundarbetet och ser till att den yta som ska målas är jämn och fin - och mottaglig för den färg som ska appliceras. Ett målerijobb interiört innebär även ett stort arbete med att täcka närliggande ytor och att säkerställa att dessa inte får en massa färgstänk över sig. Drömmer du om en ny fondvägg i vardagsrummet, en ny - lugnande - färg i sovrummet eller är det taket i hallen som ska målas? Vi hjälper dig gärna! 

interiörmålning

Fasadmålning 

Målet med en fasadmålning är att den ska hålla i många, många år. Därför är det en bra idé att välja oss. Skillnaden i livslängd blir påtaglig och i detta ligger också en investering: hur mycket kostar det att måla om redan om 10 år istället för om 20 år? Med en fasadmålning i vår regi garanteras det underliggande materialet ett bra skydd mot regn, snö och starkt solsken - år ut och år in. Givetvis handlar det även om det estetiska. Vi ser alltid till att din villa blir tilltalande och inbjudande efter en fasadmålning.

Tapetsering

Dags att tapetsera? Att tapetsera är ett projekt som kräver en vad hand. Privatpersoner misslyckas ofta som en följd av slarv och som en konsekvens av brister i grundarbetet. Inte sällan så kan kostnaderna skena iväg som en följd av svinn också. Vill du ha en säker och trygg tapetsering så väljer du oss. Vi har lång vana av tapetsering och vi kan hjälpa dig med alla typer av tapeter - från den enfärgade till den mer exklusiva med mönsterpassning. 

Trapphusmålning 

En trapphusmålning är ett effektivt sätt att fräscha till en hel fastighet genom - och där man samtidigt också höjer värdet på densamma. Vi har lång vana av trapphusmålning och vi tar oss även an uppdrag i fastigheter med anor och med kulturhistoriska värden. Vi arbetar alltid för att följa den arkitektoniska stilen och i syfte att förhöja denna. Vi kan anpassa både val av färg och teknik utifrån hur er fastighet ser ut. 

fönstermålning Stockholm

Fönstermålning 

Att måla om fönstren ger en stor effekt på hela det interiöra uttrycket. Det är emellertid ett tufft jobb där exempelvis skrapning, slipning och - i vissa fall - kittning måste ske innan målningen kan påbörjas. En målning som även den kräver både tålamod och en fast hand. Vi kan hjälpa dig att måla dina fönster och detta kan ske antingen på plats hos dig - eller i våra egna lokaler. Kontakta oss gärna för vidare information om fönstermålning. 

Takmålning 

Att måla tak är svårt och det är dessutom påfrestande rent fysiskt där särskilt axlarna tar mycket stryk. Anlitar du oss för en takmålning så garanteras du ett perfekt resultat där färgen ligger i jämna, fina lager och där inget spill syns på vare sig golv eller väggar. Effekten av ett nymålat tak är ytterst påtaglig: hela rummet får en aura av ljus och en ny fräschör. 


Kontakt

Fyll i formuläret så hör vi av oss med en offert inom kort!

Vi finns även tillgängliga på telefonnummer:  072-335 8400.


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss målare Gustavsberg Stockholm