Om oss

En målare med en lång historia

Vi är ett målarfirma som har en lång historia och med detta också en gedigen erfarenhet att luta oss mot. Vi har sett hur branschen i stort förändrats och vi har även sett hur exempelvis material, utrustning och tekniker kommer att göra detsamma. 

Vi anammar den nya tiden, men vill samtidigt också bevara det gamla. Det klassiska hantverket får inte försvinna och vi vill föra detta vidare in i vår moderna tid.

Vårt mål är att vara den målare som kan hantera både projekt som kräver ett kunnande av hur man gjorde förr - exempelvis i samband med att vi anlitas för renoveringsprojekt i äldre fastigheter - men även för mer moderna lösningar. 

Vi ska vara länken mellan gammalt och nytt och oavsett vad just du behöver hjälp med så kan vi lova att vi alltid levererar ett resultat av högsta klass och kvalitet. 

Nöjda kunder och goda referenser

Här nedanför kan du läsa omdömen från tidigare arbeten. Vill du lämna ett eget omdöme? Kontakta oss så lägger vi upp det på sidan när det finns tid och plats!Miljöfokus och kvalitativa jobb 

Miljöfrågan är något som rör oss alla - och där samtliga också måste vara med och bidra. Vårt sätt att göra detta på är att planera uppdragen vi anlitas för i syfte att minska det onödiga resandet. Vi har dessutom investerat i elbilar som gör att vi inte släpper ut en massa avgaser. 

Utöver det så ser vi alltid till att följa de lagar och regler som finns vad gäller återvinning. Vi återanvänder de saker som går att använda igen och försöker hela tiden att skapa positiva kretslopp. All vår personal utbildas löpande i frågor som rör klimat och miljö. Vi vill visa vägen och ligga i framkant där andra företag, mer än gärna, får haka på! 

Vår verksamhet präglas av kvalitet. Oavsett vilket uppdrag vi anlitas för så handlar det om att leverera ett fackmannamässigt jobb där du som beställare känner att resultatet ligger i linje med dina förväntningar. 

Ett led i att nå detta handlar om bemötande och kommunikation. Du ska känna att du är delaktig och involverad i projektet. Vi samtalar, vi svarar på frågor - och ställer sådana - och vi håller dig uppdaterad genom hela processen. Det minskar riskerna för missförstånd. Vi håller även flexibilitet som ett ledord: vi arbetar på dina villkor och kan anpassa jobbet efter dina önskemål, krav och behov. 

Vi är en målare för alla! 

Välkommen

 


Kontakt

Fyll i formuläret så hör vi av oss med en offert inom kort!

Vi finns även tillgängliga på telefonnummer:  072-335 8400.


Jag godkänner integritetspolicy.
(Lämna tom)

kontakta oss målare Gustavsberg Stockholm